Aqualibi vervroegt heropening: waterpretliefhebbers al welkom vanaf maandag 20/12

Aqualibi vervroegt heropening: waterpretliefhebbers al welkom vanaf maandag 20/12

Waver – Goed nieuws voor wie een bijkomende activiteit zoekt voor de extra vakantiedagen, want Aqualibi heropent de deuren al op maandag 20 december. Het waterpark raadt aan om een bezoek tijdig online te reserveren wegens de beperkte bezoekerscapaciteit.

Eind november kondigde Aqualibi aan de deuren op 25 december weer te openen, na een sluiting van 5 maanden omwille van de watersnood midden juli. De herstellingswerken zijn eerder afgerond, waardoor het waterpak al vanaf maandag 20 december opnieuw bezoekers kan verwelkomen. Aqualibi zal tijdens de kerstvakantie (t.e.m. 9 januari 2022) elke dag open zijn, feestdagen inbegrepen. ​

Online reserveren verplicht

Het waterpark beperkt zijn bezoekerscapaciteit als antwoord op de huidige gezondheidssituatie. Iedereen - ook abonnementhouders - dient daarom zijn bezoek online te reserveren. ​ Aqualibi raadt aan om een bezoek tijdens de kerstvakantie tijdig te boeken.

Naast een verplichte reservatie zijn ook de volgende maatregelen van toepassing:

 • Alle bezoekers vanaf 16 jaar hebben een geldig covid safe ticket nodig.
 • Er geldt een mondmaskerplicht voor alle bezoekers vanaf 6 jaar vanaf de aankomst tot in de kleedkamer, van de kleedkamer tot de uitgang en bij verplaatsingen in het restaurant.

Voor alle praktische informatie (openingstijden, tickets, veelgestelde vragen...) kan u terecht op de website www.aqualibi.be/nl

EXTRA BEELDMATERIAAL

Justien Dewil
Justien Dewil Communications Manager, Walibi Belgium

 

 

 

 

Over Walibi Belgium

Dol op intense sensaties? Dan moet je in Walibi zijn! Van ruige achtbanen tot familiale fun, Walibi’s 43 attracties staan klaar om het hele gezin een sensationele daguitstap te bezorgen. Want of je nu komt met kleine kinderen of met vrienden die dol zijn op adrenlinestoten, in Walibi kan je gegarandeerd heerlijke nieuwe herinneringen maken. Sinds het nieuwe investeringsplan van 2016 worden er trouwens elk jaar verse attracties en belevenissen aan het park toegevoegd. In Exotic World geniet je bijvoorbeeld van een ritje in de exotische Tiki Waka rollercoaster, en in Karma World proef je van het verre Indië in de beste attractie van 2019: Popcorn Revenge! Je kan sinds mei 2021 trouwens nòg een nieuwe zone met een erg spannende belevenis ontdekken: Kondaa, de hoogste en snelste rollercoaster in de Benelux. Walibi Belgium werd in 2020, voor het vijfde jaar op rij, verkozen tot beste pretpark van België tijdens de Diamond Theme Park Awards.

OVER AQUALIBI

Op zoek naar waterpret om even aan de dagelijkse sleur te ontsnappen? Het hele jaar door kan je in Aqualibi terecht voor senationele ervaringen op wel zeven spannende glijbanen. Het hele waterparadijs baadt in de exotische sfeer van de Caraïben - met bijhorende tropische temparaturen (29°C)!  En de allerkleinsten? Die kunnen mee, want Kiddie Bay is een sensationele zone van wel 700 m2 volledig op maat van kindjes die nog niet kunnen zwemmen. Kom snel het beste Waterpark van België (2019) ontdekken! Aqualibi werd verkozen tot het beste waterpark van België (2019).

Quick fact sheet

 • Walibi ontstaan in 1975, Aqualibi in 1987
 • Sinds 2016 deel van Compagnie des Alpes
 • 2016 start investeringsplan van 100 miljoen euro
 • Recente awards:
  • IAAPA: "Best New Attraction in the World 2016" (PULSAR, Walibi Belgium)
  • TEA Thea Award : « Outstanding Achievement 2019 » (Popcorn Revenge, Walibi Belgium)
  • Diamond Theme Park Awards : "Beste waterpark van België 2019" (Aqualibi)
  • Diamond Theme Park Awards : "Beste pretpark van België 2020" (Walibi Belgium)
  • Diamond Theme Park Awards : "Beste halloweenevent Benelux 2020"  (Walibi Halloween)

Walibi Belgium
Boulevard de l'Europe 100
1300 Wavre