Kerst - een tikkeltje anders - in Aqualibi

Kerst - een tikkeltje anders - in Aqualibi

In Aqualibi beleef je dit eindejaar het plezier van een tropische Kerst dichtbij huis.

De winterperiode wordt bijzonder exotisch in waterpark Aqualibi. Geen jeukende wollen truien of ijzige temperaturen, van 10 december tot en met 8 januari tovert Aqualibi zich om tot een tropisch wonderland met sfeervol verlichte palmbomen, schattige zandsneeuwmannen en heerlijke kerstcocktails. En ook de kerstman is van de partij! Hij heeft zijn warme winterjas alvast ingeruild voor zijn favoriete kerstzwembroek. Wil je met ‘Surfing Santa’ op de foto? Hij zoekt tot en met 23 december de gezelligheid van Aqualibi op, net voor hij aan zijn drukke kersttournee begint.

Vier avondopeningen tot 22u

Aqualibi is tijdens de vakantie elke dag geopend, ook op 25 december en 1 januari. Bezoekers zullen zich tijdens de kerstperiode kunnen wagen aan een gezellige avondplons, want op 23/12, 30/12, 06/01 en 07/01 is het waterpark open tot 22u, met animaties en een dj-set vanaf 18u.

Praktische informatie

 • Openingstijden : www.aqualibi.be ​ - klik op de tab “Kalender”
 • Tickets : www.aqualibi.be ​ - klik op de tab “Tickets”
  • Volwassenen (≥1m20) : €25
  • Kinderen (≥1m – ≤1m20) : €9,50
  • Kinderen <1m : gratis toegang
Justien Dewil
Justien Dewil Communications Manager, Walibi Belgium

 

Over Walibi Belgium

Dol op intense sensaties? Dan moet je in Walibi zijn! Van ruige achtbanen tot familiale fun, Walibi’s 43 attracties staan klaar om het hele gezin een sensationele daguitstap te bezorgen. Want of je nu komt met kleine kinderen of met vrienden die dol zijn op adrenlinestoten, in Walibi kan je gegarandeerd heerlijke nieuwe herinneringen maken. Sinds het nieuwe investeringsplan van 2016 worden er trouwens elk jaar verse attracties en belevenissen aan het park toegevoegd. In Exotic World geniet je bijvoorbeeld van een ritje in de exotische Tiki Waka rollercoaster, en in Karma World proef je van het verre Indië in de beste attractie van 2019: Popcorn Revenge! Je kan sinds mei 2021 trouwens nòg een nieuwe zone met een erg spannende belevenis ontdekken: Kondaa, de hoogste en snelste rollercoaster in de Benelux. Walibi Belgium werd in 2020, voor het vijfde jaar op rij, verkozen tot beste pretpark van België tijdens de Diamond Theme Park Awards.

OVER AQUALIBI

Op zoek naar waterpret om even aan de dagelijkse sleur te ontsnappen? Het hele jaar door kan je in Aqualibi terecht voor senationele ervaringen op wel zeven spannende glijbanen. Het hele waterparadijs baadt in de exotische sfeer van de Caraïben - met bijhorende tropische temparaturen (29°C)!  En de allerkleinsten? Die kunnen mee, want Kiddie Bay is een sensationele zone van wel 700 m2 volledig op maat van kindjes die nog niet kunnen zwemmen. Kom snel het beste Waterpark van België (2019) ontdekken! Aqualibi werd verkozen tot het beste waterpark van België (2019).

Quick fact sheet

 • Walibi ontstaan in 1975, Aqualibi in 1987
 • Sinds 2016 deel van Compagnie des Alpes
 • 2016 start investeringsplan van 100 miljoen euro
 • Recente awards:
  • IAAPA: "Best New Attraction in the World 2016" (PULSAR, Walibi Belgium)
  • TEA Thea Award : « Outstanding Achievement 2019 » (Popcorn Revenge, Walibi Belgium)
  • Diamond Theme Park Awards : "Beste waterpark van België 2019" (Aqualibi)
  • Diamond Theme Park Awards : "Beste pretpark van België 2020" (Walibi Belgium)
  • Diamond Theme Park Awards : "Beste halloweenevent Benelux 2020"  (Walibi Halloween)

Walibi Belgium
Boulevard de l'Europe 100
1300 Wavre