Kerst in Aqualibi, net een tikkeltje anders!

Kerst in Aqualibi, net een tikkeltje anders!

Tijdens de kerstperiode - van 21 december 2018 tot en met 6 januari 2019 (1) – viert Aqualibi Kerst! Vergeet de glühwein, de warme truien of dikke sjaals, de traditionele kerstbomen en Michael Bublés kerstklassiekers! Het Caraïbisch sfeertje dat Aqualibi tegenwoordig typeert, vraagt om wonderlijke aanpassingen. Daarom steken we de grootste kerstclichés in een tropisch jasje: een buitengewone Kerst gegarandeerd!

Naast deze atypische doch gezellige kerstsfeer zullen gezinnen met kleine kinderen of jongeren hun plezier vinden in de verschillende activiteiten die op het kerstprogramma van Aqualibi staan. Driemaal per dag zullen kinderen kunnen luisteren naar de meest betoverende verhalen (2)  gebracht door gepassioneerde Frans- en Nederlandstalige vertellers. Ook worden er driemaal per dag sportactiviteiten op kindermaat georganiseerd. Kinderen en jongeren die zich eens graag volledig willen uitleven, zijn zeker welkom! Terwijl de kleinsten volop bezig zijn, kunnen ouders genieten van een ontspannend momentje aan de cocktailbar, of een glijbaan uitesten die ze in het bijzijn van hun kroost niet zouden gedurfd hebben. De Kerstman zal ook van de partij zijn. Tussen 21 en 24 december kunnen alle bezoekers met de Kerstman op de foto, al zal hij bij 29°C misschien in zijn zwembroek opduiken!

Tijdens de kerstperiode zal er ook gefeest worden. Aqualibi organiseert driemaal een ‘Tropical Party’(3) : op 21 en 28 december 2018, maar ook op 4 januari 2019! Zeker de editie op 28 december belooft speciaal te worden. Zij die niet tot oudejaarsavond willen wachten, kunnen het nieuwe jaar vervroegd inzetten dankzij een knallende fuif tot 1 uur ’s nachts!

Ook op de parking van Aqualibi zal er wat te beleven vallen! Het kerstcircus van Waver (4) presenteert een knus kerstspektakel voor jong én oud. Een onvergetelijke namiddag met koorddansers, trapezisten, jongleurs, en nog veel meer! Dankzij het voordelige combiticket (5) kunnen bezoekers zich op de show voorbereiden, of nagenieten, in het warme Aqualibi!

Het belooft alvast een heel bijzondere Kerst te worden in Aqualibi!

Praktische informatie:

(1) Openingstijden: www.aqualibi.be, klik op ‘kalender’.

 (2) Tweetalige vertellingen (NL-FR) en sportactiviteiten voor kinderen van zaterdag 22 december tot en met 6 januari, telkens rond 13u, 15u en 17u.

(3) ‘Tropical Party’ op vrijdag 21 december (tot 22u), op vrijdag 28 december (tot 01u) en op vrijdag 4 januari (tot 22u).

(4)  Voorstellingen kerstcircus van Waver:

​ - Opening op 21 december om 19u30               
​ ​ - Woensdag, donderdag en vrijdag (26/12, 27/12, 28/12, 2/01, 3/01 en 4/01) om 16u00               
​ ​ - Zaterdag (22/12, 29/12 en 5/01) om 15u en 18u               
​ ​ - Zondag (23/12, 30/12, 6/01) om 11u en 15u               
​ ​ - Feestdagen (24/12, 25/12, 31/12 en 1/01) gesloten

(5) Online combitickets op www.aqualibi.be: €25 voor volwassenen en €15 voor kinderen tussen 1m en 1m20.

Over Walibi Belgium

Van ruige achtbanen tot familiale pret, Walibi’s 43 spannende attracties staan klaar om je een onvergetelijke daguitstap te bezorgen. Want of je nu komt met kleine kinderen of met vrienden die dol zijn op adrenalinestoten, in Walibi maak je gegarandeerd heerlijke nieuwe herinneringen. Wist je trouwens dat er heel wat verse attracties en belevenissen aan het park werden toegevoegd? Proef in Karma World bijvoorbeeld van het verre Indië en daag iedereen uit voor een wedstrijdje ‘om-ter-meest-popcorns-knallen’ in Popcorn Revenge! Of laat je meeslepen door het tropische ritme van Exotic World waar je oog in oog zal staan met Kondaa: de hoogste, snelste en meest angstaanjagende megacoaster in de Benelux. Kom zelf deze legendarische achtbaan temmen in Walibi, het Beste Pretpark van België. Vlakbij Brussel!

OVER AQUALIBI

Beleef een ongekend wateravontuur in Aqualibi, het grootste waterpark van België! Op 22 december wordt een imposante toren van 25 meter hoog onthuld, het startpunt van 4 waterglijbanen, uniek in de Benelux: de Duelling RocketBlast, de Rally Racer, de Tornado Wave en de Canon Bowl. Geniet van 8.000 m2 puur waterplezier en verwacht je aan buitenruimtes voor ontspanning en eetgelegenheden vanaf het voorjaar van 2024. Plezier gegarandeerd, met familie of vrienden.

Walibi Belgium
Boulevard de l'Europe 100
1300 Wavre