Walibi België: het pretpark is volzet op zondag 12 mei

Waver, 2 mei 2024 – Walibi België meldt dat het park op zondag 12 mei volzet zal zijn en geen nieuwe bezoekers zal verwelkomen.

Bezoekers die Walibi Belgium graag op deze dagen hadden bezocht, worden vriendelijk verzocht om hun bezoek naar een andere datum te verplaatsen. De openingsuren van het park zijn te raadplegen op de website www.walibi.be. ​

*Aqualibi blijft toegankelijk op zondag 12 mei en zal bezoekers zoals gewoonlijk verwelkomen.

### EINDE PERSBERICHT ###

Astrid Jacobs PR Manager, Famous Relations
Over Walibi Belgium

Van ruige achtbanen tot familiale pret, Walibi’s meer dan 40 spannende attracties staan klaar om je een onvergetelijke daguitstap te bezorgen. Want of je nu komt met kleine kinderen of met vrienden die dol zijn op adrenalinestoten, in Walibi maak je gegarandeerd heerlijke nieuwe herinneringen. Wist je trouwens dat er heel wat verse attracties en belevenissen aan het park werden toegevoegd? Proef in Karma World bijvoorbeeld van het verre Indië en daag iedereen uit voor een wedstrijdje ‘om-ter-meest-popcorns-knallen’ in Popcorn Revenge! Of laat je meeslepen door het tropische ritme van Exotic World waar je oog in oog zal staan met Kondaa: de hoogste, snelste en meest angstaanjagende megacoaster in de Benelux. Kom zelf deze legendarische achtbaan temmen in Walibi, het Beste Pretpark van België. Vlakbij Brussel!

OVER AQUALIBI

Beleef een ongekend wateravontuur in Aqualibi, het grootste waterpark van België! Ontdek de nieuwe imposante toren van 25 meter hoog, het startpunt van 4 waterglijbanen, uniek in de Benelux: de Pomakaï, de Wiki Wiki, de Banzai en de Waikiki. Geniet van 8.000 m2 puur waterplezier en van de nieuwe buitenruimtes voor ontspanning en eetgelegenheden. Plezier gegarandeerd, met familie of vrienden.

Walibi Belgium
Boulevard de l'Europe 100
1300 Waver