Walibi Belgium: persdossier Seizoen 2023

Walibi Belgium: persdossier Seizoen 2023

Walibi Belgium bereidt zich voor op een nieuw seizoen! Vanaf zaterdag 1 april kuieren er weer bezoekers door de wandelpaden van het park, klaar voor een belevenis boordevol kicks, emoties én verbazing...

Sinds enkele jaren stapelen de getuigenissen van bezoekers die positief verrast zijn door de evolutie van het park zich op. Na de aankondiging van het ontwikkelingsplan in 2018 is Walibi Belgium blijven investeren in zijn transformatie naar een steeds kwalitatievere en onderdompelende ervaring gericht op een publiek van alle leeftijden. Tot nu toe werden er 5 meeslepende ‘Worlds’, 6 nieuwe attracties, 5 eetgelegenheden en 2 shops aan het aanbod toegevoegd. En het houdt niet op! Een terugblik op de evolutie van Walibi sinds 2018, nieuwigheden en een verruimde openingskalender... Ontdek het volledige programma van 2023 in het persdossier.

Persdossier seizoen 2023.pdf 21 MB

BEELDMATERIAAL

Evolutie van het park sinds 2018:

Evenementen: nieuw - winteropening 2023

Nieuwigheden 2023:

  • Familie-attractie Silverton in Walibi (zomer 2023)
  • 4 baanbrekende glijbanen in Aqualibi (december 2023)

Key visual 2023

Laat je verrassen
Laat je verrassen

PERSCONTACT

 

Over Walibi Belgium

Van ruige achtbanen tot familiale pret, Walibi’s 43 spannende attracties staan klaar om je een onvergetelijke daguitstap te bezorgen. Want of je nu komt met kleine kinderen of met vrienden die dol zijn op adrenalinestoten, in Walibi maak je gegarandeerd heerlijke nieuwe herinneringen. Wist je trouwens dat er heel wat verse attracties en belevenissen aan het park werden toegevoegd? Proef in Karma World bijvoorbeeld van het verre Indië en daag iedereen uit voor een wedstrijdje ‘om-ter-meest-popcorns-knallen’ in Popcorn Revenge! Of laat je meeslepen door het tropische ritme van Exotic World waar je oog in oog zal staan met Kondaa: de hoogste, snelste en meest angstaanjagende megacoaster in de Benelux. Kom zelf deze legendarische achtbaan temmen in Walibi, het Beste Pretpark van België. Vlakbij Brussel!

OVER AQUALIBI

Beleef een ongekend wateravontuur in Aqualibi, het grootste waterpark van België! Op 22 december wordt een imposante toren van 25 meter hoog onthuld, het startpunt van 4 waterglijbanen, uniek in de Benelux: de Duelling RocketBlast, de Rally Racer, de Tornado Wave en de Canon Bowl. Geniet van 8.000 m2 puur waterplezier en verwacht je aan buitenruimtes voor ontspanning en eetgelegenheden vanaf het voorjaar van 2024. Plezier gegarandeerd, met familie of vrienden.

Walibi Belgium
Boulevard de l'Europe 100
1300 Wavre