Walibi Belgium uitverkocht op zaterdag 25 juni 2022

Walibi Belgium uitverkocht op zaterdag 25 juni 2022

Zaterdag 25 juni is Walibi Belgium* exclusief geopend voor een Belgisch bedrijf, dat het park afhuurt om zijn personeelsleden een leuke familiedag vol avontuur aan te bieden.

Iedereen die dit weekend een dagje Walibi Belgium op de agenda heeft staan, is van harte welkom op zondag 26 juni. Bovendien is Walibi tot en met 4 september 7 dagen op 7 open. De openingsuren van het park zijn te raadplegen via www.walibi.be. ​

*Aqualibi is wel toegankelijk op zaterdag 25 juni.

 

Over Walibi Belgium

Van ruige achtbanen tot familiale pret, Walibi’s 43 spannende attracties staan klaar om je een onvergetelijke daguitstap te bezorgen. Want of je nu komt met kleine kinderen of met vrienden die dol zijn op adrenalinestoten, in Walibi maak je gegarandeerd heerlijke nieuwe herinneringen. Wist je trouwens dat er heel wat verse attracties en belevenissen aan het park werden toegevoegd? Proef in Karma World bijvoorbeeld van het verre Indië en daag iedereen uit voor een wedstrijdje ‘om-ter-meest-popcorns-knallen’ in Popcorn Revenge! Of laat je meeslepen door het tropische ritme van Exotic World waar je oog in oog zal staan met Kondaa: de hoogste, snelste en meest angstaanjagende megacoaster in de Benelux. Kom zelf deze legendarische achtbaan temmen in Walibi, het Beste Pretpark van België. Vlakbij Brussel!

OVER AQUALIBI

Beleef een ongekend wateravontuur in Aqualibi, het grootste waterpark van België! Op 22 december wordt een imposante toren van 25 meter hoog onthuld, het startpunt van 4 waterglijbanen, uniek in de Benelux: de Duelling RocketBlast, de Rally Racer, de Tornado Wave en de Canon Bowl. Geniet van 8.000 m2 puur waterplezier en verwacht je aan buitenruimtes voor ontspanning en eetgelegenheden vanaf het voorjaar van 2024. Plezier gegarandeerd, met familie of vrienden.

Walibi Belgium
Boulevard de l'Europe 100
1300 Wavre