WALIBI GAMING: het niet te missen e-sportsevenement van de zomer!

WALIBI GAMING: het niet te missen e-sportsevenement van de zomer!

Van 18 tot en met 21 augustus zal het Tiki-Theater - het amfitheater van Walibi Belgium – zich omtoveren tot een waar e-sportswalhalla! Gedurende 4 dagen zullen bezoekers meer dan 20 pro-gamers en bekende streamers kunnen ontmoeten, bewonderen en zelfs uitdagen in spannende livesessies van Fortnite, Rocket League, Trackmania en Fifa. Daarnaast zullen ze ook diverse game-animaties kunnen ontdekken in een 1.500 m² groot Gaming Center. Walibi Gaming wordt hét niet te missen e-sportsevenement van de zomer!

In 2019 konden Fortnite-fans reeds twee avonden in het Tiki-Theater bijwonen met livesessies van het populaire computerspel. Enkele bezoekers werden zelfs uit het publiek geselecteerd om het op te nemen tegen de aanwezige e-sportshelden. Dit jaar vindt Walibi Gaming plaats tussen 18 en 21 augustus, met twee avondopeningen tot 22u op 19 en 20 augustus. Voor deze tweede editie wordt het aanbod verrijkt met livesessies van verschillende games en een gloednieuw Gaming Center!

Nog meer livesessies in het Tiki-Theater

Voor de gelegenheid wordt het Tiki-Theater omgetoverd tot een heuse e-sportsarena! Meer dan 20 professionele gamers en streamers nemen het vier dagen lang op tegen bezoekers uit het publiek in spannende livesessies van Fortnite, Rocket League, Trackmania en Fifa. Om de sessies als toeschouwer bij te wonen, dienen bezoekers hun gratis toegang te reserveren. Om kans te maken op een plekje achter één van de consoles op het podium dienen geïnteresseerden zich in te schrijven voor de loting. ​

Alle informatie met betrekking tot de reserveringen en inschrijvingen is beschikbaar op: www.walibi.be/nl/walibi-gaming.

Story image

Exclusieve ervaringen in het Gaming Center !

Daarnaast verrijkt een nieuw Gaming Center van 1.500m² het aanbod met een groot aantal game-animaties. Bezoekers kunnen er hun favoriete gamers ontmoeten tijdens Meet & Greets alsook exclusieve virtual reality-games ontdekken, net als een groot aantal andere populaire games: Racingsimulatie op Gran Turismo 7, arcadespellen... en nog veel meer!

Praktische informatie

  • Walibi Gaming vindt plaats van 18 t.e.m. 21 augustus, tijdens de openingsuren van het park (tussen 10u en 19u). Avondopening tot 22u op 19 en 20 augustus. ​
  • Er is voor dit evenement geen supplement bovenop het toegangsticket tot het park of het Walibi-abonnement.
  • De Walibi Gaming-activiteiten zijn gratis toegankelijk in het park, maar de toegang tot de livesessies in het Tiki-Theater gebeurt wel op basis van reservering. ​
  • De attracties van het park zijn beschikbaar tijdens het Walibi Gaming-evenement.
Guillaume Morghen Brand Manager, Walibi Belgium

 

 

Over Walibi Belgium

Van ruige achtbanen tot familiale pret, Walibi’s 43 spannende attracties staan klaar om je een onvergetelijke daguitstap te bezorgen. Want of je nu komt met kleine kinderen of met vrienden die dol zijn op adrenalinestoten, in Walibi maak je gegarandeerd heerlijke nieuwe herinneringen. Wist je trouwens dat er heel wat verse attracties en belevenissen aan het park werden toegevoegd? Proef in Karma World bijvoorbeeld van het verre Indië en daag iedereen uit voor een wedstrijdje ‘om-ter-meest-popcorns-knallen’ in Popcorn Revenge! Of laat je meeslepen door het tropische ritme van Exotic World waar je oog in oog zal staan met Kondaa: de hoogste, snelste en meest angstaanjagende megacoaster in de Benelux. Kom zelf deze legendarische achtbaan temmen in Walibi, het Beste Pretpark van België. Vlakbij Brussel!

OVER AQUALIBI

Beleef een ongekend wateravontuur in Aqualibi, het grootste waterpark van België! Op 22 december wordt een imposante toren van 25 meter hoog onthuld, het startpunt van 4 waterglijbanen, uniek in de Benelux: de Duelling RocketBlast, de Rally Racer, de Tornado Wave en de Canon Bowl. Geniet van 8.000 m2 puur waterplezier en verwacht je aan buitenruimtes voor ontspanning en eetgelegenheden vanaf het voorjaar van 2024. Plezier gegarandeerd, met familie of vrienden.

Walibi Belgium
Boulevard de l'Europe 100
1300 Wavre