Walibi haalt alles uit de kast op Valentijnsdag met wedstrijd waarmee je een ongewoon diner kunt winnen

Walibi haalt alles uit de kast op Valentijnsdag met wedstrijd waarmee je een ongewoon diner kunt winnen

Waver, 5 februari 2024 - Walibi, het themapark dat al bijna 50 jaar de harten van de Belgen verovert, viert Valentijnsdag dit jaar op een speciale manier door een wedstrijd te organiseren waarmee je een ongewone gastronomische ervaring kunt winnen.

Zin om je Valentijnsavond door te brengen in Walibi? Het themapark onthult vandaag een wedstrijd waar je hart vast van overslaat: Walibi nodigt 5 gelukkigen en hun geliefden uit om op 14 februari hun avond door te brengen met een diner in de meest ongewone omgeving. Walibi's PopCorn Revenge attractie opent haar deuren voor een gastronomisch diner! Op het menu staat een 4-gangenmenu gecreëerd en samengesteld door topchef Alexandre Ciriello, van het gastronomische restaurant "L'horizon" in Chaumont-Gistoux, onlangs uitgeroepen tot Jonge Chef van het Jaar 2023 door Gault & Millau. Zijn verfijnde keuken belooft de smaakpapillen van de winnaars te verrukken.

"We zijn erg trots op onze samenwerking met Walibi. Als Waveraar is dit de plek die mij van jongs af aan plezier heeft bezorgd en heeft laten dromen en die ik nu opnieuw ontdek met mijn eigen kinderen. Toen ik door het park werd gecontacteerd, was ik razend enthousiast. Het Walibi- team, dat net zo gepassioneerd en creatief is over hun projecten als ik, belooft een absoluut uitzonderlijke en unieke avond. Verwacht iets wat nog nooit eerder is vertoond in Europa. Deze onconventionele avond neemt je mee terug in de tijd. Ik ben verheugd om met hen samen te werken en hoop oprecht dat deze avond er één wordt om nooit te vergeten. Aan alle tortelduifjes wens ik een heerlijke Valentijnsdag", aldus Alexandre Ciriello, de gerenommeerde chef-kok die voor deze gelegenheid is uitgekozen.
Story image

Meedoen aan deze unieke wedstrijd is heel eenvoudig (en leuk!): om deel te nemen moet je tussen 5 en 9 februari de wedstrijdsite bezoeken, waar je aan de zwengel van een jackpot kan trekken. Als alle drie de mascottes "Walibi die een hart maakt" op een rij staan, win je één van de 5 tafels voor twee personen. Wacht niet te lang!

### EINDE PERSBERICHT ###

Astrid Jacobs PR Manager, Famous Relations
Over Walibi Belgium

Van ruige achtbanen tot familiale pret, Walibi’s 43 spannende attracties staan klaar om je een onvergetelijke daguitstap te bezorgen. Want of je nu komt met kleine kinderen of met vrienden die dol zijn op adrenalinestoten, in Walibi maak je gegarandeerd heerlijke nieuwe herinneringen. Wist je trouwens dat er heel wat verse attracties en belevenissen aan het park werden toegevoegd? Proef in Karma World bijvoorbeeld van het verre Indië en daag iedereen uit voor een wedstrijdje ‘om-ter-meest-popcorns-knallen’ in Popcorn Revenge! Of laat je meeslepen door het tropische ritme van Exotic World waar je oog in oog zal staan met Kondaa: de hoogste, snelste en meest angstaanjagende megacoaster in de Benelux. Kom zelf deze legendarische achtbaan temmen in Walibi, het Beste Pretpark van België. Vlakbij Brussel!

OVER AQUALIBI

Beleef een ongekend wateravontuur in Aqualibi, het grootste waterpark van België! Op 22 december wordt een imposante toren van 25 meter hoog onthuld, het startpunt van 4 waterglijbanen, uniek in de Benelux: de Duelling RocketBlast, de Rally Racer, de Tornado Wave en de Canon Bowl. Geniet van 8.000 m2 puur waterplezier en verwacht je aan buitenruimtes voor ontspanning en eetgelegenheden vanaf het voorjaar van 2024. Plezier gegarandeerd, met familie of vrienden.

Walibi Belgium
Boulevard de l'Europe 100
1300 Wavre