Walibi lanceert de Summer Days en het Afterwork ticket voor een onvergetelijke zomer

Walibi lanceert de Summer Days en het Afterwork ticket voor een onvergetelijke zomer

Ook dit jaar legt Walibi Belgium zijn bezoekers graag in de watten tijdens de zomerperiode. Elke zaterdag van 13 juli tot 24 augustus, tijdens de Summer Days, wordt het park opgeluisterd met feestelijke animaties en shows voor het hele gezin. Bovendien kunnen bezoekers vanaf 8 juli in de vroege avond genieten van het park dankzij de voordelige Afterwork ticket.

De Summer Days in Walibi vinden elke zaterdag plaats van 13 juli tot 24 augustus. Tot groot genoegen van jong en oud komt het hele park tot leven met een fanfare, jonglerende steltlopers, percussionisten, Bollywood entertainment... Boeiende straatanimaties staan ook op het programma, zoals bubbelshows, sheriffs en circusnummers. De fijnproevers zullen smullen van de heerlijke Summer Burger, verkrijgbaar in de Country Cantina van 25 juni tot 1 september.

Daarnaast kunnen bezoekers de nieuwe Walibiza Beach ontdekken, aangeboden in samenwerking met SEAT om de 40e verjaardag van de SEAT Ibiza te vieren. Het strand, de bar en de vele ligstoelen, gelegen langs de Weerwolf, zijn vanaf 1 juli de hele zomer toegankelijk en beloven de feestelijke mediterrane sfeer van Ibiza naar Walibi te brengen.

Om de Summer Days nog onvergetelijker te maken, komen twee DJ's elke zaterdagnamiddag het Walibiza Beach en het Pulsar podium de boel op stelten zetten, tot de sluiting van het park om 19u.

Ontdek alle aangeboden activiteiten tijdens de Summer Days:

Zin in een cocktail in een unieke omgeving? Voor de aperitiefliefhebbers lanceert Walibi ook de Afterwork ticket, een exclusief aanbod dat geldig is op weekdagen van 8 juli tot 23 augustus. Met deze € 15 ticket krijgen bezoekers toegang tot het park en alle attracties tussen 17.00 en 19.00 uur, met daarbovenop een gratis cocktail bij de Walibiza Beach Bar. De perfecte manier om de dag af te sluiten in een ontspannen, zomerse sfeer, met collega's, vrienden of familie.

Adèle Moreau PR & Communication Manager, Walibi Belgium

 

Over Walibi Belgium

Van ruige achtbanen tot familiale pret, Walibi’s meer dan 40 spannende attracties staan klaar om je een onvergetelijke daguitstap te bezorgen. Want of je nu komt met kleine kinderen of met vrienden die dol zijn op adrenalinestoten, in Walibi maak je gegarandeerd heerlijke nieuwe herinneringen. Wist je trouwens dat er heel wat verse attracties en belevenissen aan het park werden toegevoegd? Proef in Karma World bijvoorbeeld van het verre Indië en daag iedereen uit voor een wedstrijdje ‘om-ter-meest-popcorns-knallen’ in Popcorn Revenge! Of laat je meeslepen door het tropische ritme van Exotic World waar je oog in oog zal staan met Kondaa: de hoogste, snelste en meest angstaanjagende megacoaster in de Benelux. Kom zelf deze legendarische achtbaan temmen in Walibi, het Beste Pretpark van België. Vlakbij Brussel!

OVER AQUALIBI

Beleef een ongekend wateravontuur in Aqualibi, het grootste waterpark van België! Ontdek de nieuwe imposante toren van 25 meter hoog, het startpunt van 4 waterglijbanen, uniek in de Benelux: de Pomakaï, de Wiki Wiki, de Banzai en de Waikiki. Geniet van 8.000 m2 puur waterplezier en van de nieuwe buitenruimtes voor ontspanning en eetgelegenheden. Plezier gegarandeerd, met familie of vrienden.

Walibi Belgium
Boulevard de l'Europe 100
1300 Waver