WALIBI SUMMER NIGHTS: ZOMERNOCTURNES EN OPENING SILVERTON

WALIBI SUMMER NIGHTS: ZOMERNOCTURNES EN OPENING SILVERTON

Walibi Belgium organiseert op 11, 12 en 14 augustus drie 'Summer Nights'. Tijdens deze zomernocturnes zal het park van 10u tot 22u open zijn met tal van feestelijke activiteiten voor alle leeftijden. Maar Walibi heeft nóg een verrassing in petto… Vanaf 11 augustus kan het publiek ook kennismaken met de nieuwe familie-attractie Silverton!

Tijdens de Summer Nights op 11, 12 en 14 augustus kunnen bezoekers vanaf 18u genieten van diverse straatanimaties doorheen het park. ​ Een fanfare, jongleurs, vuurspuwers, linedance… 's Avonds zullen maar liefst 8 verschillende activiteiten de wandelpaden van Walibi extra animeren.

Naast de 41 bestaande attracties en 8 ‘Summer Nights’-animaties zullen er ook 3 podia in het park te vinden zijn, waaronder een Silent Disco aan de voet van de Weerwolf. Feestvierders worden in dit feestelijk concept uitgerust met een draadloze koptelefoon, waardoor ze de muziek van de dj op het podium kunnen horen. Verder kunnen oplettende bezoekers ook 2 verborgen podia in het park ontdekken.

Ontdek alle aangeboden activiteiten(*) tijdens de Summer Nights.

'Summer Nights'-animaties op 11, 12 en 14 augustus vanaf 18u
'Summer Nights'-animaties op 11, 12 en 14 augustus vanaf 18u

Opening Silverton

In maart verraste Walibi iedereen met de aankondiging van een nieuwe attractie: Silverton. Vanaf 11 augustus (namiddag) kunnen bezoekers eindelijk een spannend en ludiek familie-avontuur beleven aan boord van deze interactieve attractie.

Silverton is toegankelijk voor de jongste durfalletjes(**) en een plezier voor het hele gezin. De attractie is een soort molen met 12 hangende stoomlocomotiefjes. Avonturiers hebben de controle over hoe hoog ze hun wagen laten zwieren (tot max. 90°) en kunnen zelf geluids- en rookeffecten activeren.

Silverton bevindt zich op een steenworp van Dalton Terror en sleept bezoekers mee naar het Wilde Westen. De naam - gekozen door Walibi’s fangemeenschap na een online wedstrijd - verwijst naar de trein die in de 19e eeuw het mijnstadje Silverton, gelegen op 3.000 meter hoogte in de Rocky Mountains (Colorado), bediende.

(*) Tijdens de Summer Nights is het standaardtarief van toepassing. Er zijn geen supplementen voor de ‘Summer Nights’-animaties.

(**) Silverton is toegankelijk voor kinderen vanaf 90 cm onder begeleiding van een volwassene.

MEDIA

 

 

 

Over Walibi Belgium

Van ruige achtbanen tot familiale pret, Walibi’s 43 spannende attracties staan klaar om je een onvergetelijke daguitstap te bezorgen. Want of je nu komt met kleine kinderen of met vrienden die dol zijn op adrenalinestoten, in Walibi maak je gegarandeerd heerlijke nieuwe herinneringen. Wist je trouwens dat er heel wat verse attracties en belevenissen aan het park werden toegevoegd? Proef in Karma World bijvoorbeeld van het verre Indië en daag iedereen uit voor een wedstrijdje ‘om-ter-meest-popcorns-knallen’ in Popcorn Revenge! Of laat je meeslepen door het tropische ritme van Exotic World waar je oog in oog zal staan met Kondaa: de hoogste, snelste en meest angstaanjagende megacoaster in de Benelux. Kom zelf deze legendarische achtbaan temmen in Walibi, het Beste Pretpark van België. Vlakbij Brussel!

OVER AQUALIBI

Beleef een ongekend wateravontuur in Aqualibi, het grootste waterpark van België! Op 22 december wordt een imposante toren van 25 meter hoog onthuld, het startpunt van 4 waterglijbanen, uniek in de Benelux: de Duelling RocketBlast, de Rally Racer, de Tornado Wave en de Canon Bowl. Geniet van 8.000 m2 puur waterplezier en verwacht je aan buitenruimtes voor ontspanning en eetgelegenheden vanaf het voorjaar van 2024. Plezier gegarandeerd, met familie of vrienden.

Walibi Belgium
Boulevard de l'Europe 100
1300 Wavre