Walibi maakt zich klaar om zijn deuren te heropenen voor het 49ste seizoen

Waver, 26 maart 2024 – Walibi geeft vandaag het startschot voor zijn seizoen 2024, want binnenkort opent het zijn deuren weer. Met de komst van de lente staat het iconische attractiepark klaar om bezoekers te verwelkomen vanaf 30 maart voor nieuwe avonturen. Het 49ste seizoen belooft een onvergetelijk moment voor alle bezoekers, jong en oud.

Een scala aan activiteiten voor de lancering van het seizoen 2024

Na 12 weken winterse sluiting kondigt Walibi enthousiast de heropening van zijn park aan en de lancering van het seizoen 2024, vanaf zaterdag 30 maart. Voorafgaand aan D-day plant het park een dag van grootschalige tests op 27 maart, zodat de teams een optimale en veilige heropening kunnen garanderen, onder de beste omstandigheden.

Om het openingsweekend van 30 maart tot 1 april te vieren, lanceert Walibi een unieke activatie ter gelegenheid van de release van de nieuwe Ghostbusters-film. Het park organiseert interactieve ervaringen op het plein voor de Weerwolf, tot groot plezier van de bezoekers.

Story image

Fans worden uitgenodigd om de Silverton en de Kondaa opnieuw te ontdekken, de twee recentste attracties die aan het aanbod van het Waverse park zijn toegevoegd. Sensatie gegarandeerd! De komende weken en maanden beloven even spannend te zijn, met onder andere de komst van de Summer Weekends.

Een steeds uitgebreider aanbod voor ieders smaak

Walibi deelt trots de positieve resultaten van de eerste editie van Walibi Winter, evenals de heropening van Aqualibi, die meer dan 100.000 bezoekers heeft getrokken. Het enthousiasme van het publiek tijdens de winterperiode is duidelijk groot.

Walibi wijdt zich ook toe aan de gezondheid en het welzijn van zijn bezoekers, en daarom neemt het park een voorsprong en wacht het niet tot 2025 om een rookvrij beleid aan te nemen in het merendeel van zijn ruimtes. Walibi nodigt rokers uit om gebruik te maken van zes aangewezen zones. Deze initiatieven passen bij de doelstelling om een gastvrije en gezonde omgeving te creëren voor iedereen.

Deze prestaties versterken de vastberadenheid van het park om een ervaring te bieden die het delen, de vreugde en het avontuur viert. Na bijna 50 jaar van bestaan, blijft Walibi zijn publiek verrassen en spannende nieuwigheden aanbieden!

Voor meer informatie over de nieuwigheden van het seizoen 2024 en de komende evenementen, kunt u terecht op de website van Walibi.

### EINDE PERSBERICHT ###

Astrid Jacobs PR Manager, Famous Relations
Over Walibi Belgium

Van ruige achtbanen tot familiale pret, Walibi’s 43 spannende attracties staan klaar om je een onvergetelijke daguitstap te bezorgen. Want of je nu komt met kleine kinderen of met vrienden die dol zijn op adrenalinestoten, in Walibi maak je gegarandeerd heerlijke nieuwe herinneringen. Wist je trouwens dat er heel wat verse attracties en belevenissen aan het park werden toegevoegd? Proef in Karma World bijvoorbeeld van het verre Indië en daag iedereen uit voor een wedstrijdje ‘om-ter-meest-popcorns-knallen’ in Popcorn Revenge! Of laat je meeslepen door het tropische ritme van Exotic World waar je oog in oog zal staan met Kondaa: de hoogste, snelste en meest angstaanjagende megacoaster in de Benelux. Kom zelf deze legendarische achtbaan temmen in Walibi, het Beste Pretpark van België. Vlakbij Brussel!

OVER AQUALIBI

Beleef een ongekend wateravontuur in Aqualibi, het grootste waterpark van België! Op 22 december wordt een imposante toren van 25 meter hoog onthuld, het startpunt van 4 waterglijbanen, uniek in de Benelux: de Duelling RocketBlast, de Rally Racer, de Tornado Wave en de Canon Bowl. Geniet van 8.000 m2 puur waterplezier en verwacht je aan buitenruimtes voor ontspanning en eetgelegenheden vanaf het voorjaar van 2024. Plezier gegarandeerd, met familie of vrienden.

Walibi Belgium
Boulevard de l'Europe 100
1300 Wavre